Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Myhrer rallyteam

Fører: Stefan Myhrer

Kartleser: Anders Wangen

Servicemannskap:
Gøran Myrer
Brede Haugen
Tommy Gravli Skuldbru
Morten Johansen
Per Jonas Mobråten

Presseansvarlig:
Iren Adams

Advarsel mot useriøse firmaer
torsdag 03. februar 2011 19:39

Det kan nå se ut som at alt går i orden til Rally Finnskog, men mer om det i en senere artikkel. Denne artikkelen vil ta for seg erfaringene mine, og hovedsaklig de dårlige, med enkelte firmaer jeg har brukt i dette endeløse bilbygger prosjektet.

Engs Auto har levert datasprutet og hatt ansvaret for mapping av bilen. Dette ble et meget kostbart prosjekt og med et MEGET dårlig resultat. Dette valget har ført til mye frustrasjon og mange utsettelser.

Det ble gjort klart før handel, og at dette var forutsetningen for handel av datasprutet at det ikke skulle legges noe passord på programmeringen som skulle gjøres. Det viser seg nå at denne avtalen har han ikke holdt. Når jeg kontakter han om dette forteller han at han alltid legger passord på dette, og at ingen skal få se det han har lagt inn. Ut fra hvordan denne bilen fungerte kan jeg godt skjønne at han ikke ønsket at noen skulle se dette.

Jeg har betalt for 18 timer arbeide på bilen hos Engs Auto, og dette er inklusiv bremsing. På denne justeringen hadde han brukt fire liter bensin. Har sjekket med to andre steder som arbeider med det samme. De forteller at det minimum går 20 liter bensin på en mapping. Det vil si at det er ikke mye arbeid han har lagt ned i denne bilen.

Da jeg henter bilen fortalte han at motoren ikke var bra bygget, og at den ville blitt mye bedre hvis han hadde bygget den. Resultatet kunne vel etter min mening kanskje blitt bedre hvis han hadde gjort litt mer enn å starte opp bilen og la den gå på tomgang en time. Nå vet jo ikke jeg hva han har brukt disse fire literene til, men kan tenke meg at det er noe liknende.

Man får ikke være tilstede når han arbeider med bilen, heller får man ikke papirer fra bremsingen/justeringen. Useriøst!!!

Konklusjon: HOLD DERE LANGT UNNA DENNE LURINGEN HVIS DERE ØNSKER ET BRA RESULTAT PÅ BILEN.

Neste firma som jeg ønsker å si noe om er: Skinne Bros Racing

Det er kanskje en grunn til at dette ikke er et stort firma. Det er tydeligvis så dårlig med dette firmaet at dem lurer kunder for småsummer. Jeg kom i kontakt med dem i forbindelse med at jeg var på utkikk etter en kabel som jeg trenger til Rallybilen. De fortalte med at de hadde en ekstra som jeg kunne få kjøpt for 1500,-. Da denne skulle betales hadde de lagt på moms, uten å oppgi at de utgir priser uten moms.

Når jeg fikk tatt opp pakken viste det seg at de hadde solgt meg en kabel som var ødelagt. Etter at jeg betalte pakken har de ikke svart på mine forsøk om å komme i kontakt med dem, slik at jeg får levert kabelen tilbake.

Denne saken ligger nå hos forbrukerrådet.

 

 

Samarbeidspartnere 2012

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

© Bjørkli Webdesign
Illustrasjonsfoto: Micke Lindh